Intro
- Zvnutra makkucke, zvonku chrumkave.
- Vyvar a grilovane.
- A dvojka z jednotky. Na vysvedceni sice nepotesi, ale na obed ano.
Ingrediencie
- Kuracie kridla (tolko ks, kolko kazdy zje na osobu)
- Marinada na 5ks kridel: 3PL kecup, 1CL med, 1CL citronova stava, trochu chili omacka (tabasco), MCK, sol, 1PL olivovy olej. Mnozstvo a pomer ingrediencii zvazime podla potreby.
Postup
- Kuracie kridla si uvarime vo vode, z ktorej budeme mat kuraci vyvar.
- https://natnatcooks.blogspot.com/2022/06/polievka-z-kuracich-kridel.html
- Ja som varila 1,5 hod na miernom ohni. Boli makke, ale este sa nerozpadali.
- Zo vsetkych ingrediencii si urobime marinadu. Marinada by mala mat hustu kasovitu konzistenciu. Jej sladkost, kyslost a slanost si dochutime podla preferencii.
- Uvarene kuracie kridla si potrieme marinadou. Ak mame cas, nechame marinovat.
- Rozohrejeme si ruru a kridla pecieme na funkcii gril z oboch stran tak aby nam vznikla churmkava koza.
- Podavame so salatom, chlebom ako hlavne jedlo, k polievke.
Tip
- Ak mame akekolvek kuracie z polievky, staci takato marinada a sup na gril, alebo pod grill.
Comments
Post a Comment