Ingrediencie:
- lasagne (surove, urcene na pouzitie bez predvarenia),
- 1. vrstva uduseny spenat na cesnaku, mascarpone 500ml, 2x vajce, muskatovy oriesok, sol, mck, olivovy olej (1-2 PL),
- 2. vrstva: paradajaky v konzerve, susene oregano, susena petrzlenova vnat, mck, sol, troska olivoveho oleja (1-2PL), (cukor - podla chuti),
- paprika (kapia), cherry paradajky,
- parmezan, gouda syr, mozarella syr.
Postup:
- zmiesame si 1. a 2. vrstvu,
- kapie si naolejujeme, posolime a dame kratko pod gril pokial ciastocne nezmaknu (velmi kratko a prudko),
- na plech si navrstvime 2. vrstvu (paradajkovu),
- navrstvime lasagnove cesto,
- navrstvime 1. vrstvu, posypeme parmesanom,
- navrstvime lasagne,
- navrstvime 2. vrstvu, na to poukladame ugrilovane papriky a rozpolovickovane paradajky, posypeme goudou,
- navrstvime lasagne,
- pokracujeme 1. vrstvou s parmesanom,
- postup opakujeme a koncime lasagnami s 2. paradajkovou vrstvou, posypeme mozarellou,
- pecieme zakryte alobaom na 220 st cca 45min,
- ak su cestoviny uvarene, odorkyjeme a zapecieme do zlatista este 15min.
Comments
Post a Comment