Intro
- Losos s vybornou omackou.
Ingrediencie:
- 300g cestoviny (u nas linguine), olivovy olej, sol.
- Udeny losos
- Omacka: 200ml smotana na varenia, kapary, vela kopru (cerstvy, alebo suseny), petrzlenova vnat, suseny (cerstvy pretlaceny cesnak), sol, 1/2CL dijon horcica, citronova stava.
Postup:
- Cestoviny si uvarime do polomakka. Naolejujeme. Dame na stranu. Ponechame si 2dl vody v ktorej sa cestoviny varili.
- V hlbsej panvici si zohrejeme vsetky ingrediencie na omacku. Kratko prevarime.
- Pridame uverene cetoviny a podla toho aku hustu omacku chceme mat pridame vodu v ktorej sa cestoviny varili.
- Premiesame, odstavime a na uplny koniec pridame udeneho lososa.
- Uz viacej nevarime.
- Podavame.
Tip:
- Tieto cestoviny nedoporucujem zohrievat, su najlepsie cerstve.
Comments
Post a Comment