Smotanove cestoviny s udenym lososom


 Intro
  • Losos s vybornou omackou.

Ingrediencie:

  • 300g cestoviny (u nas linguine), olivovy olej, sol.
  • Udeny losos
  • Omacka: 200ml smotana na varenia, kapary, vela kopru (cerstvy, alebo suseny), petrzlenova vnat, suseny (cerstvy pretlaceny cesnak), sol, 1/2CL dijon horcica, citronova stava.

Postup:

  • Cestoviny si uvarime do polomakka. Naolejujeme. Dame na stranu. Ponechame si 2dl vody v ktorej sa cestoviny varili.
  • V hlbsej panvici si zohrejeme vsetky ingrediencie na omacku. Kratko prevarime.
  • Pridame uverene cetoviny a podla toho aku hustu omacku chceme mat pridame vodu v ktorej sa cestoviny varili.
  • Premiesame, odstavime a na uplny koniec pridame udeneho lososa.
  • Uz viacej nevarime.
  • Podavame.

Tip:

  • Tieto cestoviny nedoporucujem zohrievat, su najlepsie cerstve.

Comments