Intro
- Cestoviny na tento sposob mozu byt kedykolvek.
Ingrediencie
- Rozmrazene (cerstve) krevety.
- Omacka: cherry (oval) paradajky rozpolene, 3 struciky pretlaceny cesnak, oregano, sol, mck (mlete chilli), stipka cukor, oliv. olej, 2PL struhany parmesan.
- Cestovina (u nas linguine). Parmezan na posypanie.
Postup
- Omacka: udusime si cesnak, pridame paradajky a vsetko korenie (okrem parmezanu) a dusime do makka, zopar pretlacime vydlickou aby pustili stavu.
- Kostujeme dochutime.
- Pridame krevety a kratko za staleho miesania podusime pokial krevety lahko nezblednu.
- Zahustime parmezanom. Odstavime.
- Medzitym si uvarime cestovinu.
- Cestoviny servirujume poliate krevetovou omackou, posypane parmezanom a petrzlenovou vnatou.
- Podavame.
Tip
- Toto jedlo doporucujem podavat len cerstve.
Comments
Post a Comment