Cestoviny s krevetami, paradajkami a parmezanom

Intro

  • Cestoviny na tento sposob mozu byt kedykolvek.

Ingrediencie

  • Rozmrazene (cerstve) krevety.
  • Omacka: cherry (oval) paradajky rozpolene, 3 struciky pretlaceny cesnak, oregano, sol, mck (mlete chilli), stipka cukor, oliv. olej, 2PL struhany parmesan.
  • Cestovina (u nas linguine). Parmezan na posypanie.

Postup

  • Omacka: udusime si cesnak, pridame paradajky a vsetko korenie (okrem parmezanu) a dusime do makka, zopar pretlacime vydlickou aby pustili stavu.
  • Kostujeme dochutime.
  • Pridame krevety a kratko za staleho miesania podusime pokial krevety lahko nezblednu.
  • Zahustime parmezanom. Odstavime.
  • Medzitym si uvarime cestovinu.
  • Cestoviny servirujume poliate krevetovou omackou, posypane parmezanom a petrzlenovou vnatou.
  • Podavame.

Tip

  • Toto jedlo doporucujem podavat len cerstve.

Comments