Pizza syrove tycinky

Intro

  • Absolutna jednoducha rychlovka.
  • Su chrumkave a zaroven makucke vdaka syrom.

Ingrediencie:

  • Pizzove cesto (ja som mala kupene), 3PL paradajkovy pretlak, oregano, syr (1ks nastruhana mozzarella a 100g nastruhany emental), ½ strucik pretlaceny cesnak, 1PL oliv.olej, sol.

Postup:

  • Cesto si rozprestrieme (rozvalkame do obdlznika ak mame domace).
  • Pretlak, oregano, olej, cesnak a sol si dobre premiesame do jednotnej masy. A nanesiema na cele cesto.
  • Cesto si podlzke lahko nozome prepolime (nerezeme, len si naznacime ciaru).
  • Na 1 polovicu si nanesieme kombinaciu syrov.
  • Zakryjeme 2. polovicou cesta. Rukamy pritlacime, aby sa nam syr “uchytil” na cesto.
  • Vykrajujeme (ja som pouzila koliesko na krajanie pizze, ale aj nozom) cca 2cm pasy.
  • Drzanim jedneho konca a zaroven otacanim zvysku pasiku vytvarame zatocene spirale tak aby nam nevypadol syr.
  • Potrieme olejom a posypeme solnymi krystalmi.
  • Pecieme 15-20min na 200st do chrumkava, ale tak, aby nam velmi nevyschli.
  • Podavame.

Tip:

  • Su vyborne aj so sunkou.

Comments