Intro
- My
taketo wrapy milujeme.
Ingrediencie:
- Na maso: na pruzky pokrajane kuracie prsia (odkostene
stehna), oliv.olej, cibula, cesnak sol, mck, oregano.
- Paradajkova omacka: paradajkovy pretlak 0,5ml,
oliv. olej 0.5ml (pomer 1:1), sol, cukor, mck.
- Smotanova omacka: kysla smotana (husta,
pripadne jogurt), sol, mck prip mlete chilli, tymian, oregano, 1x strucik pretlaceny cesnak,
troska oleja.
- Gyros wrap (pripadne tortilla), na pruzky
pokrajany salat, paradajky.
Postup:
- Maso si klasicky udusime.
- Omacky si pripravime zmiesanim vsetkych ingrediencii.
Obe je potrebne dobre premiesat a nechat chvilu postat aby sa chute
prepojili. Pomer vsetkych ingrediencii zavisi od vasej preferencie (ci viacej soli, alebo viacej cesnaku).
- Gyros wrap si zabalene v alobale (aby
nevyschol) zohrejeme v rure.
- Vrstvime: wrap, potrieme paradajkovou omackou,
salat, maso, paradajky a na vrch smotanova omacka.
- Wrap zabalime.
- Podavame aj s omackami v pripade ak ma niekto
radsej stavnatejsi gyros.
Tip:
- Vhodne su aj hranolky ako priloha.
|
Comments
Post a Comment