Husty paradajkovy krem s parmezanovym chlebom

Intro

  • V tomto recepte je minimum vody a preto to nazyvam kremom a nie polievkou.

Ingrediencie:

  • 3x paradajky v konzerve, 2 x stredna cibula (na drobno pokrajana), 3x prelisovany strucik cesnak, 1PL susena bazalka, 3PL oliv.olej, sol, mck, cukor.
  • Na parmezanovy chlieb: chlieb, olej, parmezan.

Postup:

  • Polievka: Cibulu si udusime na oleji, pridame cesnak, paradajky, bazalku, sol, mck, cukor (ak je potreba). 
  • Varime do zmaknutia paradajok. Rozmixujeme.
  • Parmezanovy chlieb:chlieb zapecieme s postruhanym syrom v rure na grile.
  • Podavame.

Tip:

  • Chuti vynikajuco aj s parmezanovymi chipsami.
  • https://natnatcooks.blogspot.com/2022/04/parmezanove-chipsy.html

Comments