Intro
- Rychlovka a vzdy lepsie ako kecup..
Ingrediencie:
- 300g cestoviny (u nas spaldove).
- Omacka: 400g paradajka (ja som mala konzervovane uz olupane), oliv.olej, 100g nastruhany parmezan, 2x pretlaceny strucik cesnak, sol, cukor, mck, susena bazalka.
- Parmezan na posypanie.
Postup:
- Priprava omacky: paradajky si podusime na oleji do makka.
- Pridame cesnak a vsetky koreniny podla vlastnej preferencie.
- Podusime a nakoniec zahusime parmezanom. Odstavime.
- Cestoviny si v osolenej vode uvarime do polomakka.
- Uvarene cestoviny zamiesame do omacky a nechame este vsetko spolu prevarit.
- Hustotu omacky prisposobujeme podla nesej chuti: zahustime parmezanom, pripadne riedime pridanim vody.
- Podavame posypane parmezanom.
- My mame radi vela omacky.
Comments
Post a Comment