Cestovina v rychlej domacej omacke

Intro

  • Rychlovka a vzdy lepsie ako kecup..

Ingrediencie:

  • 300g cestoviny (u nas spaldove).
  • Omacka: 400g paradajka (ja som mala konzervovane uz olupane), oliv.olej, 100g nastruhany parmezan, 2x pretlaceny strucik cesnak, sol, cukor, mck, susena bazalka.
  • Parmezan na posypanie.

Postup:

  • Priprava omacky: paradajky si podusime na oleji do makka.
  • Pridame cesnak a vsetky koreniny podla vlastnej preferencie.
  • Podusime a nakoniec zahusime parmezanom. Odstavime.
  • Cestoviny si v osolenej vode uvarime do polomakka.
  • Uvarene cestoviny zamiesame do omacky a nechame este vsetko spolu prevarit.
  • Hustotu omacky prisposobujeme podla nesej chuti: zahustime parmezanom, pripadne riedime pridanim vody.
  • Podavame posypane parmezanom.
  • My mame radi vela omacky.

Comments