Intro
- Rychlovka, bez vyprazania a velmi chutna, chrumkava z vonka a makucka zvnutra.
Ingrediencie:
- 1kg zemiaky nastruhane (na vacsom struhadle), 3 struciky pretlaceny cesnak, 2PL suseny majoran, 2PL suseny petrzlen, sol, 2PL olej, sol, mck, 2x vajce, 2 PL muka (hladka).
Postup:
- Vsetky ingrediencie dobre premiesame.
- Do zapekacej misy (ktoru si naolejujeme) zmiesanu hmotu vylejeme.
- Pokvapkame zvrchu este dodatocne olejom.
- Pecieme na 200 (180)st priblizne 35 minut zakryte alobalom, 10min pod grilom odokryte aby nam vrch zchrumkavel.
- Podavame.
Tip:
- Vyborna, rychla priloha s masu, alebo len same s volskym okom.
- Doporucujem pred pecenim okostovat, ci je cela masa dostatocne osolena a okorenena.
Comments
Post a Comment