Intro
- Taka rychlovka na veceru a ranajky.
Ingrediencie:
- Sampinony, 1 strucik pretlaceny cesnak, sol,
petrzlenova vnat, olej, chilli, 2PL tmave balsamiko.
- Chlieb, maslo.
- Vajce.
Postup:
- Huby si umyjeme a pokrajame na platky.
- Huby si na oleji podusime (ciastocne zakryte, ale nepodlievame, len chceme aby pustili vlastnu stavu), pridame cesnak, balsamiko, sol, perzlen. vnat, chilli a dusime do makka.
- Chlieb si natoastujeme, potrieme maslom.
- Vajce si pripravime na sposob volske oko.
- Servirujeme tak ako na fotke: chlieb, na to udusene hriby aj so stavou a volske oko.
- Podavame.
Tip:
- Vynikajuce so salatom.
- Toast je schovany pod hribami aby nasal vsetky stavy.
- Doporucujem pouzit nie toastovy chlieb, ale klasicky starsi chlieb (cierny sa k hubam velmi hodi), ktory je potrebne vyuzit.
Comments
Post a Comment