Toasty s dusenymi sampinonmi na balsamiku

Intro

  • Taka rychlovka na veceru a ranajky.

Ingrediencie:

  • Sampinony, 1 strucik pretlaceny cesnak, sol, petrzlenova vnat, olej, chilli, 2PL tmave balsamiko.
  • Chlieb, maslo.
  • Vajce.

Postup:

  • Huby si umyjeme a pokrajame na platky.
  • Huby si na oleji podusime (ciastocne zakryte, ale nepodlievame, len chceme aby pustili vlastnu stavu), pridame cesnak, balsamiko, sol, perzlen. vnat, chilli a dusime do makka.
  • Chlieb si natoastujeme, potrieme maslom.
  • Vajce si pripravime na sposob volske oko.
  • Servirujeme tak ako na fotke: chlieb, na to udusene hriby aj so stavou a volske oko.
  • Podavame.

Tip:

  • Vynikajuce so salatom.
  • Toast je schovany pod hribami aby nasal vsetky stavy. 
  • Doporucujem pouzit nie toastovy chlieb, ale klasicky starsi chlieb (cierny sa k hubam velmi hodi), ktory je potrebne vyuzit.

Comments