Intro
- Rychle, chutne, jednoduche, lacne.
Ingrediencie:
- Cestoviny (rezance, spagety), 2 struciky cesnaku (pretlaceneho), olivovy olej, nastruhany parmezan, sol, mck.
Postup:
- Cestoviny si dame varit.
- Cesnak si na vacsej panvici kratko podusime.
- Cestoviny si zlejeme, ale ponechame si cca 2dc vody.
- Cestoviny pridame k cesnaku, pridame 1dc vody v ktorej sa varili, este trosku poolejujeme, osolime, okorenime a s cesnakom kratko prevarime. Ak treba este podlejeme vodou, ale len tak aby cestoviny mali trochu vriacej vody na spodu, ale vo vode neplavali.
- Odstavime z ohna posypene parmezanom, dobre premiesame.
- Podavame.
Tip:
- Ak pridate vela parmezanu omacka bude husta. Ak by ste chceli omacku redsiu je mozne zriedit troskou mlieka, alebo vody v ktorej sa cestoviny varili.
- Ja som podavala s paprickami.
Comments
Post a Comment