Rezance s parmezanom a cesnakom

Intro

  • Rychle, chutne, jednoduche, lacne.

Ingrediencie:

  • Cestoviny (rezance, spagety), 2 struciky cesnaku (pretlaceneho), olivovy olej, nastruhany parmezan, sol, mck.

Postup:

  • Cestoviny si dame varit.
  • Cesnak si na vacsej panvici kratko podusime.
  • Cestoviny si zlejeme, ale ponechame si cca 2dc vody.
  • Cestoviny pridame k cesnaku, pridame 1dc vody v ktorej sa varili, este trosku poolejujeme, osolime, okorenime a s cesnakom kratko prevarime. Ak treba este podlejeme vodou, ale len tak aby cestoviny mali trochu vriacej vody na spodu, ale vo vode neplavali.
  • Odstavime z ohna posypene parmezanom, dobre premiesame.
  • Podavame.

Tip:

  • Ak pridate vela parmezanu omacka bude husta. Ak by ste chceli omacku redsiu je mozne zriedit troskou mlieka, alebo vody v ktorej sa cestoviny varili.
  • Ja som podavala s paprickami.

Comments