Intro
- Mensia obmena nasej klasiky.
Ingrediencie:
- 3x platok sandvicovy chlieb (bageta, tosty chlieb), 1x vajce, 2PL mlieko, 1PL na drobno nastruhany parmezan, stipka sol, slnecnicovy olej.
Postup:
- Vajce si rozslahame s mliekom a osolime.
- Pridame parmezan a dobre zamiesame. Ziskame konzistentnu vajickovu zmes (vid. foto dole).
- Olej si na panvici zohrejeme.
- Chlieb namacame do vajickovej zmesi (nechame nou chlieb nasiaknut a obalit syrom) a na strednom ohni opekame z oboch stran. Radsej pomalsie aby nam syr nezhorel a s vajickom sa prisal na chlieb.
- Podavame ked chlieb chyti zlatistu farbu.
Tip:
- Rychla vecera, rychle ranajky.
- Dobre zuzitkovanie starsieho chleba.
Comments
Post a Comment