Chlieb vo vajci s parmezanom

 

Intro

  • Mensia obmena nasej klasiky.

Ingrediencie:

  • 3x platok sandvicovy chlieb (bageta, tosty chlieb), 1x vajce, 2PL mlieko, 1PL na drobno nastruhany parmezan, stipka sol, slnecnicovy olej.

Postup:

  • Vajce si rozslahame s mliekom a osolime.
  • Pridame parmezan a dobre zamiesame. Ziskame konzistentnu vajickovu zmes (vid. foto dole).
  • Olej si na panvici zohrejeme.
  • Chlieb namacame do vajickovej zmesi (nechame nou chlieb nasiaknut a obalit syrom) a na strednom ohni opekame z oboch stran. Radsej pomalsie aby nam syr nezhorel a s vajickom sa prisal na chlieb.
  • Podavame ked chlieb chyti zlatistu farbu.

Tip:

  • Rychla vecera, rychle ranajky.
  • Dobre zuzitkovanie starsieho chleba.

  •  

Comments