Intro
- Ranajky, obed, vecera.
Ingrediencie:
- 3 vajcia, mrazeny listovy (nie pasirovany) spenat (50-70gr), 1 strucik cesnak, ½ strednej cibule, 1CL susena petrzlenova vnat, sol, cierne korenie.
Postup:
- Na drobno nakrajanu cibulu si udusime do sklovita, pridame pretlaceny cesnak a ked zmakne pridame spenat, dusime pokial sa nerozmrazi a potom este 10min do zmaknutia.
- Posolime, okorenime a pridame petrzlenovu vnat.
- Spenat si rovnomerne rozlozime na panvicu.
- Vajicka si rozslahame a zalejeme nimi spenat. Znizime ohen a zakryjeme na cca 2-3 minuty.
- Ked vidime, ze kraje tvrdnu (su uvarene), odkryjeme a prelozime pol na pol.
- Zakryjeme na dalsie 1-2 minuty.
- Podavame
Tip:
- Tato omeleta je vo vnutry relativne na polomakko.
- V pripade omelety na trvdo (cize vajce uvrarene celkom) obratime omeletu a pecieme z oboch stran.
Comments
Post a Comment