Intro:
- Lahucke letne jedlo s vela omackou.
Ingrediencie:
- Mrazena krevety (250gr), 5 strucikov na kolieska pokrajany cesnak, cca 10ks cherry paradajka, 1 PL suseny petrzlen, 1/2PL oregano, stipka sol, korenie, olej.
Postup:
- Mrazene krevety si rano vyberieme z mraziaka a do obeda ulozime v chladnicke aby sa ciastocne odmrazili.
- Cesnak si na oleji udusime do makka.
- Pridame na polovicky nakrajane paradajky a vsetky koreniny.
- Dusime pokial paradajky nie su polomakke,
zopar z nich trochu popucime, aby pustili viacej stavy na omacku.
- Pridame krevety a dusime pokial nezruzoveju. Cerstve 3 min, mrazene potrebuju cca 7-10 min.
- Podavame.
Tip:
- Omacku treba na konci ochutnavat a dokorenit. Podavame s chlebom, cestovinou.
Comments
Post a Comment