Torilly plnene mediterianskym tuniakovym salatom

 

 Intro

  • Dobry sposob ako do seba dostat zase chutny kusocek ryby.

Ingrediencie

  • 130gr konzerva tuniak v oleji, 2PL nakrajane olivy, 1PL kapary, 1PL citron stava, nakrajana cervena paprika, uhorka, paradajka, rukola, salat, sol, MCK.

Postup

  • Tuniakovy salat: tuniaka s olejom si zmiesame s olivami, kaparami, citronovou stavou, a nakrajanou cervenou paprikou do jednoliatej masy. Osolime, okorenime. Nechame postat 15min.
  • Tortillu su oblozime zeleninou a naservirujme tuniakovy salat. Mozme pridat salat, paradajky, uhorky.
  • Zabalime a podavame.

Tip

  • Tortilly si mozme zabalene v alobale v rure predhriat a tak obkladat salatom (konzumovat teple).
  • Vhodne aj na desiatu. Pripadne lahsi obed do prace. Pre navstevy.


Comments