Tatarak z udeneho lososa

 

 Intro

  • Pouzitelne pre navstevy, snack, na cesnakove hrianky, predjedlo.

Ingrediencie

  • 200gr udeny losos, 2CL kapary, 2CL suseny kopor (prip. 1hrst cerstvy kopor), 1PL olivovy olej, 1/2CL Dijon horcica, 1/2 CL sojova omacka, 3CL citron stava, stipka MCK.

Postup

  • Lososa si nakrajame na male kusky (ja cca 3mm).
  • Zmiesame so vsetkymi ingredienciami.
  • Ochutname, ak nieco chyba pridame.
  • Nechame zachladit na min. 1 hodinu, aby sa chute prepojili.
  • Podavame.

Tip

  • V chladnicek vydrzi 1 den.
  • Ak chcete zvysit mnozstvo z jedneho balenia lososa nakrajajte za hrst cerstvych uhoriek bez vodnateho vnutra. Na chuti to nic nezmeni, ale bude viac tataraku.

Comments