Intro
- Take domace sushi.
Ingrediencie
- 2 balenia udeny losos, 1 velka uhorka, sojova omacka, sezamovy olej (nemusi byt), wasabi.
- Uvarena ryza.
Postup
- Uhorku si nastruhame skrabkou na zemiaky na pasiky po dlzke (vid. foto)
- Uhorky poukladame aby sa ciastocne prekryvali do vacsieho stvorca.
- Na uhorky poukladame platky udeneho lososa.
- Zarolujme do pevnej rolky a krajame 1cm kruzky (vid. foto).
- Sojovu omacku premiesame so sezmamovym olejom a podavame s rolkami na strane.
- Na tanier naservirujeme rolky s wasabi.
- Podavame (u nas s ryzou, bez cibule).
Tip
- Vhodne aj pre navstevy.
- Uplne staci 1 balenie lososa a aj 2 uhorky, aby ten losos bol ciastocne zastupeny v kazdej rolke.
Comments
Post a Comment