Intro
Ingrediencie
- Bravcove rezne, mozarela, prosciutto (sunka, slanina), rukola, susene paradajjky, sol, MCK, olej, 3 ks cerstve paradajky.
Postup
- Den vopred si naolejujeme, nasolime a okorenime vyklepane rezne.
- V den varenia si ich rozprestriene a plnime: rukola, mozarella, susene paradajky.
- Zarolujeme a zabalime do prosciutta (sunky, alebo slaniny - podla preferencii).
- Mne takto drzali, ale ak nie, treba pouzit ihly a nimi zaistit.
- Takto spracovane rolky si dame do zapekacej formy s nakrajanymi cerstvymi paradajkami pokvapkanymi olejom (tie nam urobia stavu) prikryjeme alobalom.
- Pecieme 35 minut na cca 180-200st.
- Podavame napriklad s rukolovym salatom (pozri dalsi post).
Tip
- Daju sa zamrazit a su vhodne aj na gril.
Comments
Post a Comment