Bravcove plnene rolky v prosciutto

  

 Intro

Ingrediencie

  • Bravcove rezne, mozarela, prosciutto (sunka, slanina), rukola, susene paradajjky, sol, MCK, olej, 3 ks cerstve paradajky.

Postup

  • Den vopred si naolejujeme, nasolime a okorenime vyklepane rezne.
  • V den varenia si ich rozprestriene a plnime: rukola, mozarella, susene paradajky.
  • Zarolujeme a zabalime do prosciutta (sunky, alebo slaniny - podla preferencii).
  • Mne takto drzali, ale ak nie, treba pouzit ihly a nimi zaistit.
  • Takto spracovane rolky si dame do zapekacej formy s nakrajanymi cerstvymi paradajkami pokvapkanymi olejom (tie nam urobia stavu) prikryjeme alobalom.
  • Pecieme 35 minut na cca 180-200st.
  • Podavame napriklad s rukolovym salatom (pozri dalsi post).

Tip

  • Daju sa zamrazit a su vhodne aj na gril.

Comments