Intro
- Super lahke, super zdrave a super lacne.
- Aj k masu.
Ingrediencie:
- ½ Zeleru, 4PL olej, kocka masla (1.5x1.5cm), 1/4CL muskatovy oriesok, sol, MCK.
- 1 Cibula, cierne balsamiko.
Postup:
- Zeler ocistime, nakrajame a dame varit do vody.
- Zeler varime do makka a zlejeme vodu.
- Do zeleru pridame olej, maslo, sol, MCK, muskatovy oriesok a rozmixujeme prip. popucime vydlickou.
- Zeler prikrijeme aby chute dosli.
- Cibulu si pokrajame na mesiaciky.
- V pohari zo zavaranin si zmiesame: 2PL olej, 1PL cierne balsamiko, sol, MCK.
- Mixujeme, mixujeme aby sa nam to prejilo.
- Grilujeme v rure cca 10min, podla toho ako mate cibulu radi (ja najprv na menej a ku koncu pridam teplotu, mame radi chumkavejsiu).
- Podavame tak ako na obrazku.
Tip:
Pyre sa da podavat aj na druhy den.
Comments
Post a Comment