Vegetarianske Fajitas

 Intro

  • Vsetky ingrediencie na stol a kazdy si bali tak ako mu to chuti.

Ingrediencie:

  • Tortilla, 5ks nakrajana paradajka, 5ks grilovana paprika, 5ks grilovana cibula, feferonky (jalapenos), avocado, smotana (crème fraische), nastruhany syr, kecup, citron, tabasco, grecky (alebo iny tucny jogurt), kukurica, fazulky, salatove listy, postruhany syr.

Postup:

  • Ugrilujeme si papriky a cibulu, ktore si nasolime a naolejujeme. U mna v rure.
  • Avokadovy dip: Avokado si vydlickou pretlacime a zamiesame s pokrajanymi paradajkami, zopar kvapkami citrnou, ½PL oleja, solou a MCK.
  • Jogurtovy dip: Grecky jogurt si posolime, pridame MCK, par kvapiek citronu a 1/2PL oleja.
  • Tortilly si zabalime do alobalu a dame do vyhriatej rury, aby zmakli, ale neschumkaveli (pripadne nevyschli). A stale udrziavame v alobale teple, inac sa vysusia.
  • Podavame tak ako na foto (len tie tortilly udrziavame v teplom alobale). A kazdy si vrstvi (tortilla, syr, salatovy list, dipy, paprika, cibula…..atd. cokolvek komu co  chuti).
  • Naplnenu tortillu najprv prelozime zo spodu a potom z oboch stran. A konzumujeme.

Tip:

  • Kazdy si urobi svoju rolku s tym s cim chce. Super aj na grilovacku.

Comments