Intro
- Vari sa to same, rychlovka do chrumkava a plus ten cesnak...
Ingrediencie:
- 7 zemiakov (alebo aj viac), sol, MCK, 7 strucikov cesnaku.
Postup:
- Zemiaky si neosupeme, supku ponechame, ale dobre precistime pomocou silikonovej dratenky.
- Dame v celku varit na cca 10min.
- Vidlickou skusame makkost, pokial su polotvrde – odstavime. Nesmu byt uplne makke.
- Nahrejeme si ruru na 200st.
- Na plech dame papier na pecenia a polozime zemiaky.
- Zemiaky pastou (rukou) jemne zatlacime aby vznikli jemne roztlacene zemiaky, ale stale zostali v celku (vid foto dole).
- Cesnakove struciky si umyjeme a polozime na plech.
- Vsetko pokvapkame olejom a posolime.
- Dame do rury na grill cca 15min, ale treba kontrolovat farbu.
- Ja som 1x potrela olejom pocas pecenia.
- Podavame.
Tip:
- Podavame aj k masu, pripadne
len s dipom (pozri nasledujuci post).
Comments
Post a Comment