Intro
- Makke, vydrzia aj do druheho dna a vhodne ako desiata pre deti do skoly.
Ingrediencie:
- 2vajcia, 200gr muka (ja pouzivam spaldovu), 50gr cukor, kavova lyz. PDP, 8gr vanilka cukor, stipka skorice, 80gr roztopeneho masla, 100ml mlieko, hrst susenych hrozienok, olej (na potretie sandvicovaca).
Postup:
- Zo vsetkych surovin si vypracujeme cesto (okrem oleja).
- Nechame postat 20min aby sa chute prepojili a hrozienka trosku zmakli.
- Sendvicovac si nahrejeme.
- Pred prvou davkou si vsetky strany dobre potrieme olejom a cesto lejeme na vodorovnu stranu tak aby zaplnilo formicky. Zaklepneme hornou castou.
- Dlzku pecenia si musime odskusat, odpozorovat cas.
- Priebezne kontrolujeme, ked uz lahucko hnednu vyberame.
- Pred kazdou davkou len pretrieme sendvicovat olejom a pokracujeme.
- Podavame
Tip
- Prva davka nemusi hned byt super uspesna, ale po druhej to uz ide. Hlavne treba ustriehnut cas.
Comments
Post a Comment