Intro
- Ked peciem kacku, tak surove kridla a krk vzdy dam zamrazit a pouzijem vyhradne na polievku.
Ingrediencie
- Kacka (kridla, krky, cokolvek-teraz len kridla a krky), polievkova zelenina (mrkva, zeler, petrzlen, 1 cela cibula, 2 struciky cesnak). 2PL sojova omacka, 2PLworcesterova omacka (na vyvar z 2 kridel a jedneho krku v cca 3-4l vody). Hriby. Chilli. Koriandrova vnat.
- Vajecne cinske rezance (alebo akekolvek vajecna cestovina ale asi skor rezance).
Postup
- Kacacie maso si dame varit, celkovy cas 3 hodiny.
- Po 2 hodinach vlozime 1 celu mrkvu, cibulu a cesnak (v celku, aby vyvar mal tu spravnu chut).
- Dalej varime.
- Zvysok zeleniny si nakrajame na male kusky a 20 min pred dovarenim pridame do polievky aj s oboma omackami, hribami a chilli.
- Rezance si kratko povarime nie uplne do makka, mali by dojst v polievke a servirujeme na tanier, kde ich zalejeme vyvarom so zeleninou.
- Podavame posypane koriandrom.
Tip
- Pred podavanim, nechajme 5min postat, aby sa chute prepojili a rezance nasiakli chut polievky.
- Moze sa aplikovat aj na kuracinu.
Comments
Post a Comment