Intro
- Je vynikajuca aj chladnejsia v lete a aj horuca v zime…
Ingrediencie:
- 3-konzervy olupanych paradajok (alebo 1kg cerstvych, naparenych a olupanych), 1 cerstva cervena paprika (kapara), 2 stredne cibule, 2 struciky cesnaku, 2-3 hrste cerstvej bazalky (2-3CL susenej bazalky), 0,5dc oliv. olej, 2CL udenej mletej papriky, sol, MCK podla chute, cukor.
Postup:
- Nakrajanu cibulu si udusime, pridame cesnak a dusime dalej, pridame kaparu. Dusime dalej.
- Pridame paradajky a cca 2dc vody (nie viacej) a vsetky ostatne korenia.
- Varime a zmixuje.
- Ochutname. Pridame podla potreby sol, cukor, korenie.
- Podavame.
Tip:
- Super s bagetou (namacat - mnam) alebo parmezanovymi chipsami (vid moj dalsi post).
Comments
Post a Comment