Intro
- Pre navstevy, na desiatu, kedykolvek.
Ingrediencie
- Strudlove cesto, 5ks cerstve hriby/hoby, 4PL Crème Fraiche (akykolvek smotanovy syr), 5PL nastruhany syr, olej, sol, MCK, 1CL muskatovy oriesok.
Postup
- Predhrejeme si ruru na 220st.
- Hriby si umyjeme, nakrajame na platky a udusime. Nechame trosku vychladnut.
- Vyberieme strudlove cesto, ktore si pokrajame (ja na 12 stvorcov).
- Okraje kazdeho stvorca si cca 0.5cm nozom od hrany nakrojime, ale nie uplne len to cesto nozom prejdeme. Pecenim sa nam vytvori jasny pekny okraj na ceste.
- Stvorce potrieme Crème Fraice, posolime, pokorenime, posypeme orieskom, poukladame dusene hriby a posypeme postruhanym syrom.
- Dame piect na cca 15-20min.
Tip
- Vydrzia do druheho dna a daju sa zohriat.
Comments
Post a Comment