Hriby na strudle

 

 Intro

  • Pre navstevy, na desiatu, kedykolvek.

Ingrediencie

  • Strudlove cesto, 5ks cerstve hriby/hoby, 4PL Crème Fraiche (akykolvek smotanovy syr), 5PL nastruhany syr, olej, sol, MCK, 1CL muskatovy oriesok.

Postup

  • Predhrejeme si ruru na 220st.
  • Hriby si umyjeme, nakrajame na platky a udusime. Nechame trosku vychladnut.
  • Vyberieme strudlove cesto, ktore si pokrajame (ja na 12 stvorcov).
  • Okraje kazdeho stvorca si cca 0.5cm nozom od hrany nakrojime, ale nie uplne len to cesto nozom prejdeme. Pecenim sa nam vytvori jasny pekny okraj na ceste.
  • Stvorce potrieme Crème Fraice, posolime, pokorenime, posypeme orieskom, poukladame dusene hriby a posypeme postruhanym syrom.
  • Dame piect na cca 15-20min.

Tip

  • Vydrzia do druheho dna a daju sa zohriat.

 

Comments