Intro
- Taka vikendova mnamka.
Ingrediencie
- Na hovadzie: pokrajane hovadzie, cibula, troche muky, sol, MCK, tymian, bobkovy list, susene borievky, stipku skorice, nakladane uhorky, na drobno nakladana slanina.
- Na halusky: 300gr spaldova muka, 1 vajce, sol, 200ml mlieko.
Postup
- Nakrajane hovadzie si osolime, okorenime a zaprasime mukou.
- V hlbsom hrnci si vyprazime slaninku. Dame bokom.
- Vo vypeku zo slaniny si podusime cibulu.
- Ked je makka, dame na stranu a prudko opecieme hovadzie kusky.
- Ked sa stiahnu a su hnede, zalejeme vodou. Pridame ostatne koreniny a dusime cca 2 hod.
- Spaldove halusky si pripravime zmiesanim vsetkych ingrediencii. Cesticko nechame 20min postat..
- Varime klasicky vo vriacej vode.
- Podavame.
Tip
- My mozme hovadzinu aj na druhy den a chute sa super prepoja, chute este lepsie.
Comments
Post a Comment