Intro
- Rychle, vydrzi v chladnicke 3-4 dni.
Ingrediencie:
- 2x baklazan, 2 struciky pretlaceney cesnak, hrst podrveny vlassky orech, 2PL citronu, 3PL olej, sol, cierne korenie.
- Na ozdobenie: feta syr,
petrz. vnat, olivy.
Postup:
- Baklazany si umyjeme, popichame vydlickou a v celku vlozime do rury, prip na gril.
- Nechame piect len tak v celku pokial uplne nezmaknu, mali by byt vraskave (cca 30-40min).
- Vyberieme, nechame vychladnut a olupeme (zbavime sa supky aby sme mali len duzinu).
- Duzinu popucime vydlickou prip. pokrajame nozikom a zamiesame so vsetkymi ingrediencami.
- Nechame postat.
- Pred podavanim pokvapkame olejom a podavame s pecivom.
Tip:
- Baklazany nechat v rure piect s niecim inym (masom, kolacom na spodnej mriezke).
Comments
Post a Comment