- Rychle, vari sa same a zdravo-zeleninove.
Ingrediencie:
- 2x baklazan, 2-3x vacsia paradajka, 1-2x mozarella syr, bazalka (vela), sol, MCK, olivovy olej.
- Baklazany si pokrajame na 1-1,5cm kruzky, posolime, okorenime a potrieme olejom.
- Pecieme v rure 15min a grilujeme v rure dalsich 10min (zavisi od toho aku konzistenciu mate radi, u nas radi makucke).
- Medzitym si pokrajame paradajky a mozarellu na rovnako hrube kruzky.
- Upecene/ugrilovane baklazanove kruzky zacneme vrstvit do vezi.
- Baklazan, bazalka, mozzarella, sol, MCK, kruzok paradajky…atd.
- Zapecieme pod grilom tak aby sa nam mozzarella pekne topila.
- Podavame s grilovanymi paradajkami a cestovinou (recept na grilovane paradajky v dalsom poste).
Comments
Post a Comment